Herroepingsrecht

1. De klant heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. De klant heeft na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
3. Nadat de klant zich op het herroepingsrecht beroept heeft de verkoper 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

 

Op elke bestelling die u bij ons doet zit een zichttermijn van 90-dagen. Stuurt u een artikel retour? Dan zorgen wij ervoor dat de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst wordt verwerkt en terugbetaald.

Voordat u een artikel retour stuurt dient u dit aan te geven aan onze klantenservice via klantenservice@trendx.nl Na ons bevestiging kunt u uw bestelling retour sturen naar ons adres in Arnhem:

Retourafdeling TRENDX
De Gruyterpassage 16
6811BT, Arnhem 

 

*De (retour) kosten voor het terugsturen van uw aankoop dient u zelf te betalen. Kosten voor het terugsturen van uw aankoop worden niet door TrendX vergoedt.

 

Wanneer het artikel gebruikssporen of beschadigingen heeft, die ontstaan zijn doordat u meer met de producten heeft gedaan dan noodzakelijk is, kunnen we besluiten niet het compleet betaalde bedrag terug te storten of het artikel niet retour te accepteren.

 

Wegens hygiënische redenen lingerie, onderbroeken, sokken, en artikelen voor mond hygiëne mogen niet geruild of geretourneerd worden.