0

Uw winkelwagen is leeg

Levering

1. Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending op alle bestellingen!

2. Kan ik mijn bezorging volgen?

Ja zeker, wij versturen alles met track & trace. Jouw bestelling kan je hier volgen.

Helaas is voor bestellingen van sommige leveranciers de orderstatus (nog) niet zichtbaar. Indien je dit niet kunt inzien na enkele dagen, vragen wij je om hierover een email klantenservice@trendx.nl te sturen. Hierin ontvangen wij graag je bestelnummer en naam.

3. Wat zijn de levertijden?

Trendx.nl streeft naar een snelle levering van de producten. De te verwachten levertijd wordt vermeld op elke productpagina naast de prijs van het product. 

Leveringen in het buitenland

Voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland gelden afwijkende levertijden. Wil je graag precies weten wanneer je bestelling geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice. 

4. Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?

Kan uw pakket niet afgeleverd worden dan ligt het 2 weken op u te wachten op een PostNL locatie. Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 2 weken stuurt PostNL de zending terug naar ons magazijn. Wij storten het aankoopbedrag terug zodra de retourzending verwerkt is.

5. Verkeerd adres

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

6. Verloren of gestolen pakketje

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd - maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen - meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van de onderzoek.